Кулінарія


 

Учні 9-11 класів навчаються згідно програми затвердженої Міністерством освіти та науки, в яку входять теоретичні та практичні заняття.

Заняття проводяться в класі-лабораторії оснащеній стаціонарними електричними плитами, холодильним обладнанням,

водопостачанням. В лабораторії є необхідний посуд, інвентар, інструменти.

На уроках вивчається технологія обробки всіх видів продуктів, приготування страв з овочів, м'яса, риби, фруктів та кондитерських виробів. Приділяється увага художньому оформленню та подачі усіх страв і напоїв. Учні приймають участь у районних та міських виставках, конкурсах.

У 10-у класі проводиться залік з теоретичних і практичних питань. Після пройденого курсу в 11-му класі - екзамен і учні отримують свідоцтво про закінчення курсу „Технології приготування".

Після закінчення школи випускники вступають до середніх та вищих навчальних закладів. А також ідуть працювати в

заклади громадського харчування.