Робота школи ІІ-ІІІ ступенів № 319 імені Валерія Лобановського в період з 25 березня по 30 квітня 2021 року

Про організацію дистанційного навчання
з 25 березня по 30 квітня 2021 року
у школі ІІ-ІІІ ступенів № 319 імені Валерія Лобановського міста Києва

На виконання наказу управління освіти Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації від 19.03.2021 за № 59 "Про посилення обмежувальних заходів із запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби Covid19, спричиненої коронавірусом Sars-CoV-2" в закладі освіти організовано дистанційне навчання з 25 березня по 30 квітня 2021 року.

Відповідно до наказу по школі від 19.03.2021 року №22 «Про посилення обмежувальних заходів із запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби Covid19, спричиненої коронавірусом Sars-CoV-2» та з метою вжиття заходів із запобігання поширення гострої респіраторної хвороби СОVІD-19 внесені зміни у режим роботи закладу. Зокрема, для учнів 9-12 класів організоване навчання з використанням дистанційних технологій:

  1. Усі уроки проходитимуть за розкладом у синхронному та асинхронному режимі роботи з учнями:
    асинхронний режим - взаємодія між суб'єктами дистанційного навчання, під час якої учасники взаємодіють між собою із затримкою у часі, застосовуючи при цьому інтерактивні освітні платформи, електронну пошту, форуми, соціальні мережі тощо. Асинхронні уроки будуть проводитися на платформі Google Classroom, а також через електронні пошти педагогів (за потребою).
    синхронний режим - взаємодія між суб'єктами дистанційного навчання, під час якої учасники одночасно перебувають в електронному освітньому середовищі або спілкуються за допомогою засобів аудіо-, відеоконференції. Синхронний режим взаємодії між учителями та учнями 9-12 класів буде відбуватися на платформах ZOOM, Meet, Skype.
  2. Відповідно до Положення про дистанційну форму здобуття повної загальної середньої освіти (наказ МОН від 08.09.2020 № 1115) «…Педагогічні працівники самостійно визначають режим (асинхронний або синхронний) проведення навчальних занять. При цьому не менше 30% навчального часу, передбаченого освітньою програмою закладу освіти, організовується в синхронному режимі (решта навчального часу організовується в асинхронному режимі)…» (онлайн-тестування також є елементом синхронного навчання)
  3. Батьки сприяють виконанню дитиною освітньої програми, навчальних програм з окремих предметів і досягненню ними результатів навчання. Дбають про фізичне та психічне здоров’я дітей, а також сприяють дотриманню учнями академічної доброчесності в освітньому процесі.
  4. Для ефективної комунікації та вирішення проблемних питань з приводу організації дистанційного навчання, Ви маєте право звернутися на електронну пошту адміністрації закладу для отримання відповіді та оперативного вирішення Вашого питання щодо організації дистанційного навчання - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. . За цією адресою ви можете надсилати свої питання, пропозиції і зауваження.

Детальніше про посилення обмежувальних заходів читайте за посиланням:

https://don.kyivcity.gov.ua/news/11084.html

Будьте здорові! Бережіть себе та своїх рідних!