Єдиний національний урок з безпеки дорожнього руху у 319-й

21 травня 2021 року у школах проводився Єдиний національний урок з безпеки дорожнього руху у рамках всесвітнього Глобального тижня безпеки дорожнього руху, що відбувається за ініціативою ООН з 17 до 23 травня 2021 року. Темою уроку цьогоріч стала: «Безпечна дорога додому».

Школа ІІ-ІІІ ступенів #319 імені Валерія Лобановського також долучається до заходів 6-го Глобального Тижня безпеки дорожнього руху, який проводиться у всьому світі.

В рамках проведення Тижня безпеки дорожнього руху, у закладі було організовано і проведено відповідні заходи: проведені практичні навчання з домедичної допомоги постраждалим у наслідок дорожньо-транспортної пригоди (за участю медичної сестри) під гаслом «Знаю, вмію, врятую», тематичні години спілкування, а також Єдиний національний урок з безпеки дорожнього руху «Безпечна дорога додому», під час якого були розглянуті питання, які стосуються різних аспектів безпеки на дорозі, про які повинні знати діти – дорожні знаки, правилам поведінки пішоходів, користування громадським транспортом та персональним електротранспортом, деякі обов’язкові вимоги до дітей як учасників дорожнього руху, порядок дій у разі дорожньо-транспортної пригоди чи інших нещасних випадків у дорозі тощо.

Маємо надію, що діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров'я!