Благодійний ярмарок до Дня святого Миколая

День Святого Миколая - це найбажаніший день у році для дітлахів. Напередодні свята діти пишуть до нього листи зі своїми побажаннями, згадують всі свої добрі і злі вчинки.

А в ніч на 19 грудня до кожної дитинки приходить Святий Миколай і кладе під подушку подарунки. Святий Миколай приносить подарунки так, щоб ніхто цього не бачив – справжнє добро робиться не напоказ, а безкорисливо, і тільки для того, щоб порадувати приємною несподіванкою.

Тому саме у переддень цього свята, Дня Святого Миколая, учнівський колектив школи школи ІІ-ІІІ ступенів №319 імені Валерія Лобановського долучився до благодійного Миколаївського ярмарку, який був організований Економіко-правовим технікумом МАУП і проходив 16 грудня у приміщенні школи №319. Під час ярмарку учні та студенти продавали смаколики та власноруч зроблені іграшки, речі, проводили майстер-класи з певних умінь.

Усі виручені кошти будуть призначені важкохворій дитині, це буде адресна допомога.

Дякуємо батькам, учням та вчителям, які долучилися до цієї ініціативи та не залишаються байдужими до чужого горя. Давайте разом виховувати в собі, учнях милосердя, адже ніхто не знає, коли в його будинок постукає біда. І ніхто ні від чого, на жаль, не застрахований.

Хіба ми не може подарувати кілька посмішок, допомагаючи хоча б чимось для лікування важко хворій дитині?